BLOG

AsyaSu Türkiye Geneli Su Bayiliği Veriyor

AsyaSu Türkiye geneli su bayiliği veriyor. Bilindiği üzere Su Bayiliği almak su ürünleri satan güvenli ve kendini ispatlamış bir markadan bayilik almak demektir. Su oldukça önemli bir tüketim maddesidir. Normal bir insanın günde en az 2-2,5 litre su tüketmesi gerekir. Bu sebeple insanlar doğal ve sağlıklı ürünlere yönelmek zorundadır. Hedef kitleye sağlıklı ve kaliteli su satışı için hijyen koşullarına azami değeri veren güvenilir bir marka tercih edilmelidir. Üstelik prensip sahibi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan markalar idealdir. Franchising olarak da tanımlanan bayilik; sözleşmeye dayalı, doğrudan entegre bir pazarlama sistemidir. Ayrıca bu sistemde ilgili marka, imtiyaz hakkı sahibi olarak, belirli zaman, limit ve şartları kapsayan bir anlaşmayla bağımsız yatırımcılara ürünlerini ve sistemini kullandırır. Özellikle burada bahsedilen anlaşma ilgili markanın yatırımcılarla imzalamış olduğu bayilik sözleşmesidir. Bayilik kelime anlamı olarak bazı markaların belirli ürünlerinin istikrarlı satışı şeklinde tanımlanır. Değişik bir ifadeyle ilgili markaların belirli ürünlerinin devamlı satıldığı satış noktasıdır.

AsyaSu Türkiye Geneli Su Bayiliği

Franchise hukuksal olarak bir lisans türüdür. Özellikle marka ve bu markayı temsil edecek işletme arasındaki etkileşime dayanır. Ayrıca bayilik sisteminde başarı hedefleri, işin yürütülmesi, lojistik, ürünlerin dağıtımı, markanın temsil edilmesi, ticaret ünvanının tescillenmesi ve çalışma standartlarının belirlenmesi gibi prensipler mevcuttur. Markanın değerinin korunması, insan kaynakları, istihdam şartları, müşteri memnuniyeti ve finansal konularda sorumluluklarını yerine getirir. Özellikle bayilik konusunda karşılıklı güven, işbirliği ve disiplinli çalışma yöntemleri oldukça önemlidir. Bayilik veren firma işletmelere her türlü desteği sağlar. Bu işletmelerin yönetimine doğrudan müdahele etmez. Üstelik marka kurallarının belirtilmesi, fikri mülkiyet haklarının korunması, satış yönergelerinin kontrol edilmesi ve rehberlik hizmetleri konusunda her türlü desteği işletmelere sağlar. Bayiler de buna karşılık önceden belirlenmiş kalite standartlarına ve prensiplerine uygun olarak çalışır.
Marka değeri ve yüksek kar marjı ile Asya Su bayiliği için kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. İletişime geçmek ve su bayilik koşulları için buraya tıklayabilirsiniz. Asya Su sadece Türkiye’de değil global çapta tanınmış, hijyene ve doğallığa önem veren bir markadır. Bayilik başvurusu ve su bayiliği almak hakkında detaylı bilgi edinmek için 444 61 07 numaralı telefonu tuşlayabilirsiniz. Asya Su orijinal tadı ve tüketici beğenisine uygun değerleri ile benzersizdir. Suyun en sağlıklı ve en doğal halini sunar. Özellikle gelişmiş modern teknoloji ile el değmeden ve doğallığı zarar görmeden tüketicilere ulaşır.


Bayilik Başvuru
Şikayet