BLOG

AsyaSu Türkiyeden Almanyaya Su İhracatı Yapıyor

AsyaSu Türkiyeden Almanyaya Su İhracatı Yapıyor. AsyaSu kendine has tadı ve genel tüketicinin beğenisine uygun yumuşaklığı ile benzersiz olan kaynak suyunun en sağlıklı ve en doğal halini sunar. Doğal güzellikler diyarı Düzce’nin 1160 metre rakımlı, doğa harikası Kaplandede Dağı’nın zirvesinden çıkan Kaynak Suyu, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı, antibakteriyel boru hattıyla %100 güvenli ve hijyenik bir şekilde tesislerimize gelir. Son teknoloji ile el değmeden ve doğallığı bozulmadan tüketicilere ulaşır. Marka değeri ve yüksek kar marjı ile AsyaSu bayiliği için başvuruda bulunabilirsiniz. Su ihracatı ve su bayiliği koşulları için buraya tıklayabilirsiniz. AsyaSu sadece Türkiye’de değil dünya çapında tanınmış, başarılı ve kaliteli bir markadır. Su siparişi, su ihracatı ve bayilik başvurusu ile şartları hakkında detaylı bilgi almak için 444 61 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz. AsyaSu kalite standartları;

  • Kalite
  • Güven
  • Doğallık
  • Hijyen
  • Sağlık
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Marka Değeri
  • Yüksek Kar Marjı
  • Uygun Bayilik Koşulları
  • Sipariş Kolaylığı
  • Dağıtım Organizasyonu

Üstelik AsyaSu ihracat ve bayilik konusunda müşterilerine ve işletmelere her türlü desteği sağlar. Bu işletmelerin yönetimine doğrudan müdahele etmez. Üstelik marka kurallarının belirtilmesi, fikri mülkiyet haklarının korunması, satış yönergelerinin kontrol edilmesi ve rehberlik hizmetleri konusunda her türlü desteği işletmelere sağlar. Bayiler de buna karşılık kalite standartlarından taviz vermeden çalışır. Markanın değerinin korunması, insan kaynakları, istihdam şartları, müşteri memnuniyeti ve finansal konularda sorumluluklarını yerine getirir. Özellikle ihracat ve bayilik konusunda karşılıklı güven, işbirliği ve disiplinli çalışma yöntemleri oldukça önemlidir.

 

AsyaSu Türkiyeden Almanyaya Su İhracatı

Özellikle “İçin için doğallık!” sloganıyla yola çıkmış, marka değeri yüksek bir firmadır.

Ayrıca doğal kaynak suyu denilince akla ilk gelen su firmalarındandır.

Üstelik AsyaSu, suyun en sağlıklı ve en doğal halini sunar.

Avrupa Birliği ve dünya kalite standartları çerçevesinde dolum yapar.

Özellikle analiz raporları şeffaf bir şekilde web sayfasında paylaşılmaktadır.

AsyaSu son teknolojiyle donatılmış 5.500 m² kapalı, 18.000 m² toplam alana sahiptir.

Ayrıca firma 74.000 şişe/saat kapasite ile hizmet vermektedir.

Aynı zamanda AsyaSu, Cansu Su San.Nak.Tic.Ltd.Şti. tarafından işletilmektedir.

200 ml bardak, 250 ml bardak, 330 ml pet, 500 ml pet, 1.5 litre pet, 5 litre pet ve 19 litre damacana ürün yelpazesine sahiptir.

Almanya’dan İngiltere’ye; Arabistan’dan Fransa’ya yaptığı satışlarla ihracat payını her geçen gün arttırmaktadır.

Özellikle tüketici damak lezzetine uyumlu bir sertliği bulunan suyunun kendine has bir tadı vardır.

Bununla birlikte Kaynak Suyu Ruhsatı, Marka Tescil Belgesi, Kalite Yönetim Sistemi, Uluslararası Sertifika Ağı, Helal Gıda Konsepti, Gıda Güvenliği Sistemi ve Kalite Standartları yeterliliklerine sahiptir.


Bayilik Başvuru
Şikayet