BLOG

Kaynak Suyu İçilir mi?

Kaynak Suyu güvenilir ise içilir. İnsan vücudunun yaklaşık üçte ikisi sudan oluşur. İnsan vücudu için su tüketmek esansiyeldir. Doğal kaynak suyu en çok tüketilen sulardandır. Mineral açısından zengindir. Bu doğal kaynak, arınma, toksinlerin atılması için gereklidir ve her organın (yüzde 75’i su olan beyniniz dahil) gerektiği gibi çalışmasını sağlar. Saf, temiz ve mineral bakımından zengin içme suyuna erişim asla pahalı bir lüks olarak görülmemelidir. Üstelik sağlıklı bir zihin ve vücut için gereklidir. Bilindiği gibi toplumların binlerce yıldır tükettiği sudur.

Kaynak suyu, bazı farklılıklar olsa da yaygın olarak ham su, kuyu suyu ve artezyen suyudur. Ayrıca bu su, bir yeraltı kaynağından ve doğal olarak yeryüzüne akarken veya yeraltı kaynağına giren bir sondaj deliği yoluyla toplanan herhangi bir su olarak tanımlanır. Üstelik kaynak suyunun organik filtrasyon işlemi, diğer tüm su türlerinden çok daha zengin bir mineral profili sunar. Ancak bu, ürünlerini “buzul suyu” veya “dağ suyu” ile pazarlayan markalarla karıştırılmamalıdır. Bu pazarlama terimlerini ve etiketlerini doğal gıda endüstrisi için yaptığınız gibi düşünün. Örneğin, bir gıda paketindeki “doğal” etiketi, organik etiketle aynı ağırlığa sahip değildir. “Doğal” gıdalar genellikle pestisitler ile yüksek fruktozlu mısır şurubu ile yüklüdür.

Kaynak Suyu İçilir mi?

Kaynak suyu, şişelenmiş suyun popüler bir formatıdır. Su doğal olarak yer yüzeyine aktığı için bir pınarın ağzında toplanır. Ayrıca su bir sondaj kuyusundan doğrudan yeraltında da toplanır. Yapılan araştırmalara göre kaynak suyunun içilmesinde bir sakınca yoktur. Özellkle Asya Su tarafından sizlere sunulan kaynak suyu bu niteliktedir. Doğal güzellikler diyarı Düzce’nin 1.160m rakımlı zirvesinden çıkar. Üstelik bu su resmi onaylı, antibakteriyel boru hattıyla hijyenik bir şekilde tesislerimize gelir. Ayrıca son teknoloji ile el değmeden ve doğallığı bozulmadan müşterilerimize ulaşır. Kendine özgün tadı ve genel tüketicinin beğenisine uygun sertliği ile benzersiz olan Asya Su, Sağlık Bakanlığı tarafından Resmi Gazetede yayımlanan “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” şartları uyarınca suyun en sağlıklı ve en doğal halini sunmak için çalışır.

Bununla birlikte Avrupa Birliği standartlarında dolum yapan Asya Su; Almanya, Danimarka, İngiltere, Bulgaristan, Romanya, Filistin, Şili, Panama, Curacao, Umman, Kuveyt, Libya, Senegal, Gana, Sierra Leone ve Malta gibi ülkelere yaptığı satışla ihracat yelpazesini her geçen gün genişletmektedir.


Bayilik Başvuru
Şikayet